Marco Deliège

De reden dat ik voor mezelf begonnen ben, is gelegen in het feit dat ik graag mijn eigen beslissingen wil kunnen nemen. Ergens in loondienst is dat altijd maar deels haalbaar.


Na mijn middelbare school ben ik gestart bij een lokale Rabobank als medewerker bankbedrijf. Middels scholing en cursussen ben ik destijds op de afdeling bedrijfsvoering terecht gekomen. Hier was ik naast de facilitaire- en systeembeheer taken, mede verantwoordelijk voor de controle en verwerking van de interne rekeningen van de bank zelf. Door een fusie, kwam er na eigen besluit een einde aan mijn werk bij de bank.


Mijn nieuwe uitdaging werd het beveiligingsbedrijf Securitas. Hier heb ik de kans gekregen om te groeien van beveiliger tot uiteindelijk manager.

Ondanks alles is mijn affiniteit met de financiële dienstverlening blijven bestaan. Mede door mijn bankverleden en mijn penningmeesterschap bij Hondaclub Zuid Limburg.


Eind 2011 heb ik de studieboeken weer opgepakt en ben de HBO opleiding Fiscaal Adviseur gaan volgen. Welke ik met een diploma heb mogen afronden. In deze periode werd mij steeds meer duidelijk dat ik weer richting de financiële dienstverlening wilde gaan. Mede door een verandering binnen Securitas, kwam voor mij de kans om de nieuwe weg in te slaan.


Sinds januari 2014 ben ik zelfstandig ondernemer met de focus op Boekhouding, Fiscaal Advies en Bedrijfsadvisering.


Aangezien mijn kantoor gelegen is in een pand samen met Parkstad Adviesgroep, kunnen wij u in bijna al uw levensfases van dienst zijn, zowel zakelijk als particulier.